Blog posts

Ugrabite poklon od 55 kuna na Revolut Mastercard kartici!

Ugrabite poklon od 55 kuna na Revolut Mastercard kartici!

blog

Još nemate Revolut Mastercard karticu? Idealna prilika da je zatražite i uz to osvojite poklon od 55 kuna nakon registracije.

Registracijom preko ovog linka ugrabite poklon od 55 kuna!

> Naručite Revolut karticu odmah!

Uz poklon od 55 kuna na kartici preko ovog linka neće vam biti naplaćena ni dostava standardne Revolut kartice (za koju ionako ne postoje mjesečni troškovi održavanja). Iznos koji uplaćujete za autorizaciju kartice nakon registracije biti će odmah raspoloživ za trošenje.

Što je Revolut Mastercard? Riječ je o debitnoj kartici (trošite koliko ste na nju uplatili) idealnoj za putovanja iz više razloga – mogućnost posjedovanja više valuta i pretvaranje valuta po tečaju kojeg nećete dobiti ni u jednoj mjenjačnici ili bankomatu u Hrvatskoj ili inozemstvu. Uz to, Revolut Mastercard kartica nema mjesečnih troškova. Nedavno sam detaljnije o ovoj debitnoj kartici i svojim iskustvima pisao u ovom blogu.

  • Da biste ostvarili bonus od 55 kuna morate se registrirati, potvrditi svoj identitet te dodati novac putem kartice ili bankovnog transfera i naručiti fizičku karticu (dostava se ne naplaćuje). Bonus stiže nakon što izvršite prvo plaćanje karticom te se ono u aplikaciji prikaže kao ‘Dovršeno’, što može potrajati do 7 dana.

About the author