fbpx
Image Alt

Blog

LAS VEGAS: Odlične cijene letova iz Zagreba u studenom i prosincu! Navalite!

Pratite li vi mene uopće na Instagramu!? Zapratite odmah @idemo_putovati. Nakon dugo vremena evo izvrsnih ponuda za Las Vegas iz Zagreba (presjedanje u Frankfurtu). Kad je u pitanju smještaj svakako bacite oko i na specijalne Booking ponude u ovom terminu. Las Vegas zove, odaberite termin isključivo za Vegas i kockanje ili i za roadtrip:

 

Ako ste u potrazi za karticom idealnom za putovanja Revolut Mastercard je pravi izbor (koristim je već dvije godine, besplatna ja i nema članarine) – saznajte više. Trenutno je tijeku akcija pa ćete nakon registracije, potvrde identiteta i prve uplate dobiti još dodatnih 55 kuna bonusa na vaš račun. Registrirajte se odmah!

[ssba-buttons]


Booking.com

Ukoliko želite sve (letove i smještaj) rješiti jednim plaćanjem najbolje da željeni smještaj, a potom i letove uzmete preko stranice Expedia. Ovi paketi često znaju biti povoljniji od opcije kada uzimate letove i smještaj posebno.

Smještaj

Ako se odlučite za neki od ovih termina za smještaj (ako nemate nikoga u SAD) vam preporučujem da za navedene termine proučite ponudu na HotelsCombined ili potražite nešto na Airbnb! Registrirajte se preko ovog linka i ostvarite 35 eura popusta na prvu rezervaciju preko Airbnb!

Viza za SAD

Ukoliko vas i to zanima (a trebalo bi vas jako, ako je nemate) pročitajte moje iskustvo s američkom vizom! :P

Kako vam slične prilike ne bi ubuduće promakle upišite se na moj newsletter: