Pravila privatnosti

Internetska stranica Bengeri.com poštuje privatnost i sigurnost svih korisnika i posjetitelja stranice.

Bengeri.com može sukladno zakonu prikupljati određene podatke o korisnicima (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) dobivene tijekom korištenja web stranice, no takve podatke koristimo isključivo za što bolji uvid i razumjevanje pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika, te u svrhu poboljšanja bloga i dodatnog usmjerenja njegovih sadržaja te prilagodbe publici koja ga posjećuje.

Bilo kakve izmjene i dopune ovih pravila privatnosti neće biti važeće ukoliko nisu objavljene na ovim stranicama. Svaka izmjena koja se objavi na ovim stranicama odmah postaje važeća, a svako Vaše daljnje korištenje bloga ili ponuđenih usluga podrazumijevat će da prihvaćate izmijenjene odredbe.

Bengeri.com također može sadržavati linkove koji vode na druge internet stranice te nije odgovoran za sadržaj ni pravila privatnosti tih stranica. Ukoliko saznate da te stranice vode na stranice s neprikladnim sadržajem ili nepovoljnom policom privatnosti, obavijestite me o tome te ću takve linkove ukloniti.

Bengeri.com koristi sustave za isporuku oglašavanja trećih strana.

  • Isporučitelji treće strane, što uključuje Google, koriste kolačiće da bi prikazivali oglase koji se temelje na korisnikovim prethodnim posjetima.
  • Pomoću DART kolačića Google i njegovi partneri poslužuju oglase korisnicima.
  • Korisnici mogu isključiti korištenje DART kolačića na stranici za isključivanje oglašavanja
Scroll to Top