Pravila privatnosti

Internetska stranica Bengeri.com poštuje privatnost i sigurnost svih korisnika i posjetitelja stranice.

Bengeri.com može sukladno zakonu prikupljati određene podatke o korisnicima (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) dobivene tijekom korištenja web stranice, no takve podatke koristimo isključivo za što bolji uvid i razumjevanje pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika, te u svrhu poboljšanja bloga i dodatnog usmjerenja njegovih sadržaja te prilagodbe publici koja ga posjećuje.

Bilo kakve izmjene i dopune ovih pravila privatnosti neće biti važeće ukoliko nisu objavljene na ovim stranicama. Svaka izmjena koja se objavi na ovim stranicama odmah postaje važeća, a svako Vaše daljnje korištenje bloga ili ponuđenih usluga podrazumijevat će da prihvaćate izmijenjene odredbe.

Bengeri.com također može sadržavati linkove koji vode na druge internet stranice te nije odgovoran za sadržaj ni pravila privatnosti tih stranica. Ukoliko saznate da te stranice vode na stranice s neprikladnim sadržajem ili nepovoljnom policom privatnosti, obavijestite me o tome te ću takve linkove ukloniti.

Bengeri.com koristi sustave za isporuku oglašavanja trećih strana.

  • Isporučitelji treće strane, što uključuje Google, koriste kolačiće da bi prikazivali oglase koji se temelje na korisnikovim prethodnim posjetima.
  • Pomoću DART kolačića Google i njegovi partneri poslužuju oglase korisnicima.
  • Korisnici mogu isključiti korištenje DART kolačića na stranici za isključivanje oglašavanja

Odricanje od odgovornosti

Informacije predstavljene na web stranici Bengeri.com namijenjene su samo u informativne i zabavne svrhe. Stavovi izraženi na ovoj web stranici samo su osobna mišljenja. Iako su učinjeni svi pokušaji da se prezentiraju točne informacije, one možda neće biti prikladne za vaše specifične okolnosti i informacije mogu s vremenom postati zastarjele.

Bengeri.com ne daje nikakve izjave o valjanosti, točnosti, potpunosti ili prikladnosti bilo koje tvrdnje iznesene ovdje. Bengeri.com ne preuzima nikakvu odgovornost u vezi s rezultatima temeljenim na korištenju ovdje navedenih informacija. Nadalje, oglašivači, komentatori i povezane stranice isključivo su odgovorni za svoje stavove i sadržaj – koji ne predstavljaju nužno stavove Bengeri.com.

Imajte na umu da Bengeri.com ima financijske odnose s nekim od stranica spomenutih na ovom blogu. Bengeri.com može dobiti naknadu ako odlučite koristiti veze koje se nalaze u cijelom sadržaju na ovoj stranici što generira prodaju. Bengeri.com može dobivati naknadu za određene plaćene veze i oglase na ovom blogu. Niste obvezni kliknuti na bilo koju poveznicu ili kupiti bilo koji proizvod koji se reklamira.

Ova stranica koristi affiliate veze i Bengeri.com može zaraditi malu proviziju kada koristite te veze i obavite kupnju bez dodatne naknade. Hvala što podržavate ovu web stranicu.

Sve reference na proizvode, cijene ili web stranice trećih strana podložne su promjenama bez prethodne obavijesti. Prije sudjelovanja u bilo kojoj ponudi treće strane provedite odgovarajuće istraživanje.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s Pravilima privatnosti ili Odricanjem od odgovornosti koji se odnosi na ovu web stranicu – kontaktirajte.