Sve što trebate znati prije odlaska na Camino nalazi se u ova dva videa!

Predavanja o Caminu već sam imao uživo, ali eto, ova Covid-19 pandemija ponukala me da i ja svojim pratiteljima na društvenim mrežama ponudim nešto #ostanidoma sadržaja.

Prvo sam 5. travnja održao predavanje na temu sve popularnijeg hodočašća Camino de Santiago, čiju sam Francusku rutu (Camino Frances) i sam prošao 2018. godine. Zbog i dalje velikog interesa te dodatnih pitanja odlučio sam 11. travnja održati i panel na temu hodočašća na kojem sam okupio prijatelje koji su prošli i druge ruta, a neki bili i na više Camina. Uz to obradili smo i bitne stavke vezane uz pripremu i opremu za Caminu de Santiago. Oba videa i dalje će ostati dostupna na mojem YouTube kanalu:

Camino de Santiago – predavanje

Predavanje je putem ‘Facebook Live’ uživo pratilo preko 1000 ljudi. Otvorite li ga na Youtube u opisu videa moći ćete po minutama vidjeti teme te klikom na njih doći odmah na dio predavanja koji vas posebno zanima.

Camino de Santiago – Panel

Na panelu o Caminu sudjelovali su Karin Milak, Vesna Ploh, Boris Grković, Robert Lokar i Ivan Telebar te smo u dva i pol sata pokušali, iz različitih perspektiva, ponuditi što više informacija o hodočašću. Također, za lakše praćenje i sve teme u panelu su popisane i linkane po minutama.

Sviđa vam se to što radim ili samo želite u miru pogledati i poslušati ove sadržaje kasnije? Zapratite me i na Youtube kanalu! Uz to bit će tamo još sličnih (putopisna predavanja), ali i malo drugačijih sadržaja uskoro.

Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!