fbpx
Image Alt

Blog

LONDON: Proljetni termini iz Splita, Zadra i Pule! Od 44 eura povratne karte!

Pratite li vi mene uopće na Instagramu!? Zapratite odmah @idemo_putovati. Već sada je iskočilo nekoliko vrlo zanimljivih termina za London iz Splita, Zadra i Pule. Termini su tijekom svibnja i lipnja. Za smještaj u ovim terminima bacite oko na specijalne Booking ponude! Provjerite i moje preporuke za jeftin smještaj i klopu u Londonu. Ugrabite neki od termina odgovara li vam:

 

Iz Splita:

Iz Zadra:

Iz Pule:

Ako ste u potrazi za karticom idealnom za putovanja Revolut Mastercard je pravi izbor (koristim je već dvije godine, besplatna ja i nema članarine) – saznajte više. Trenutno je tijeku akcija pa ćete nakon registracije, potvrde identiteta i prve uplate dobiti još dodatnih 55 kuna bonusa na vaš račun. Registrirajte se odmah!

> Letovi za London iz drugih hrvatskih gradova

Booking.com

[ssba-buttons]

Ako ćete uzimati odvojeno izuzetno povoljne cijene hotela u Londonu, zajedno sa recenzijama smještaja, možete pronaći ovdje. Alternativno smještaj možete pretražiti na Trivago. Na kartama za London Eye možete uštedjeti ako ih kupite online unaprijed, a isto vrijedi i za London Pass, paketu za razgledavanje posebno prilagođenog za posjetitelje koji ostaju svage nekoliko dana. Omogućava turistima da posjete mnoge znamenitosti i pritom uštede novac, vrijeme i stres. Što je točno uključeno pročitajte ovdje.

Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter: