aviokarte za sad jeftino new york

NEW YORK: 328 eura povratne iz Trsta! Termini proljeće, jesen, ali i početak 2025.!

Izlet u New York na proljeće ili 2024. godine? Evo nekoliko izvrsnih prilika za putovanje u New York iz Trsta u travnju, svibnju i studenom. Dodao sam čak i jedan termin u siječnju 2025. godine.

Ako ćete do Trsta automobilom ovdje pronađite jeftin parking u neposrednoj blizini aerodroma.

Smještaj u ovim terminima možete rezervirajte koristeći neke od specijalnih Booking ponuda. Za najbolje cijene smještaja provjerite i ponudu na stranici Locktrip. Često se mogu pronaći ponude za hotele koji su jeftiniji nego na Bookingu te ostalim stranicama za rezervaciju smještaja.

U nastavku donosim sedam najpovoljnijih termina za New York (sada kada za hrvatske državljane više ne trebaju vize, već samo ESTA obrazac za ulazak u SAD), iskoristite ove prilike za putovanje u New York:


Moj rad konkretno – pivom – možete podržati i nagraditi na platformi Patreon! Hvala svima koji tako podržavate i cijenite to što radim. ❤️


Ova objava prvo je bez reklama objavljena na Patreonu.

A evo i termina iz Zagreba, odakle nema direktnih letova za New York.

Newsletter

Kako vam ovakve prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter i pridružite preko 18.000 pretplatnika.

New York Pass

Kada sam bio u New Yorku s frendovima prije smo preko neta uzeli tjedni New York Sightseeing Pass i moram priznati da smo ga pošetno iskoristili te dosta uštedili. Naravno, ima više opcija pa svatko lako iskombinira što mu najbolje odgovara, ovisno o vremenu u NYC te ambicijama razgledavanja znamenitosti i muzeja. Uključeno je preko 90 atrakcija u NYC (muzeji, hop-on hop-of bus, Empire State…). O čemu se točno radi i što je uključeno proučite ovdje.

Ulaznice za muzeje, atrakcije i aktivnosti u New Yorku

O cijenema pojedinačnih ulaznica za muzeje, atrakcija i svih aktivnosti u New Yorku informirajte se ovdje. Osjetite otkucaje srca svijeta u New Yorku u punom ritmu.

Smještaj

Odlučite li se za neki od ovih termina uzimmati letove i smještaj odvojeno preporučujem da za navedene termine proučite ponudu na Bookingu. Booking.com

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!