ISTANBUL: Prilika za ‘Praznik rada’! 199 eura povratna iz Zagreba!

Što kažete na izlet u Istanbul u terminu ‘Praznika rada’? U nastavku donosim nekoliko zanimljivih i najjeftinijih opcija (svi ostali terminu kreću se u rasponu 400-700 eura) s polaskom iz Zagreba.

Smještaj za ovo putovanje rezervirajte koristeći neku od specijalnih Booking ponuda. Osim na Bookingu, za najbolje ponude smještaja u Turskoj – ali i na drugim putovanjima – uvijek pretražite i smještaj na stranici Locktrip. Tamo ćete pronaći posebne dealove koji će često biti jeftiniji od ponuda na drugim stranicama za rezevaciju smještaja.

Kao što možete vidjeti u nastavku; iz Zagreba do Istambula možete putovati kompanijom Pegasus Airlines (do aerodroma SAW), a druga opcija za putovanje u Tursku je kompanijom Turkish Airlines (do IST). Na vama je da odaberete koji vam datumi i opcija više odgovara. Ovo su najjeftinije prilike za putovanje u Istanbul u ovom razdoblju:

Moj rad konkretno – pivom – možete podržati i nagraditi na platformi Patreon! Hvala svima koji tako podržavate i cijenite to što radim. ❤️


Ova objava dostupna je bez reklama na Patreonu.

Izleti i atrakcije u Istanbulu

Ovdje provjerite neizostavne aktivnosti i mjesta koja morate posjetiti za vrijeme izleta u Istanbul.

Instagram

Zanimljive priče i fotke s mojih putovanja pratite na @idemo_putovati Instagramu:

Newsletter

Kako vam slične informacije o jeftinim aviokartama za Tursku i druge destinacije ne bi promakle preporučujem da se upišete na moj newsletter:

Smještaj

Booking.com
Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!