SAUDIJSKA ARABIJA: Od 20 eura povratne za Dammam u travnju i svibnju! Aviokarte iz Budimpešte!

Upravo je iskočilo nekoliko više vrlo povoljnih termina za putovanje u Saudijsku Arabiju (Dammam) iz Budimpešte u travnju 2024. godine. Imajte na umu da sveti mjesec za muslimane – ramazan – ove godine završava 10. travnja pa su ovo dobri datumi za putovanje u Saudijsvu Arabiju.

Viza za Saudinsku Arabiju?

Vizu za Saudijsku Arabiju možete aplicirati ovdje. Kolika je cijena vize za Saudijsku Arabiju? Cijena e-vize za Saudijsku Arabiju iznosi 140 dolara. Dozvoljeno je više ulazaka u zemlju – multiple entry visa – a u cijenu je uključeno i zdravstveno osiguranje, što barem donekle opravdava visoku cijenu viza za ovu zemlju.

Ako ćete do aerodroma Ferenz Liszt automobilom najjeftiniji parking u blizini aerodroma u Budimpešti rezervirajte ovdje. Evo trenutno najpovoljnijih termina – letovi su kompanijom WizzAir, a prva cijena vrijedi za članove WizzCluba (30 eura godišnja članarina), a druga je regularna:

Ovo nisu svi termini, ostale možete sami pretraživati ovdje.

Smještaj u Saudijskoj Arabiji

Smještaj u Dammamu, kao i ostatku ove velike zemlje koji planirate posjetiti, možete rezervirati na Bookingu.

Osim na Bookingu, za najbolje ponude smještaja u Saudijskoj Arabiji – ali i na drugim putovanjima – uvijek pretražite i smještaj na stranici Locktrip. Tamo ćete pronaći posebne dealove koji će često biti jeftiniji od ponuda na drugim stranicama za rezevaciju smještaja.

Newsletter

Kako vam ubuduće ovakve prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter i pridružite preko 18.000 pretplatnika:

Instagram

 


Ako ti se ova objava posebno svidjela klikni na link ili skeniraj kod i plati mi pivo.

Putovanje na Mauricijus 2024 - buymeacoffee

 

Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!