SANTORINI: Fenomenalne cijene za srpanj 2018.

Eto odlične prilike za Santorini idućeg ljeta! Iako sam prošli mjesec se vratio sa Santorinija isto me privlače ove cijene. Otok je malen, ali imate što za raditi tamo. Istraživati ga, jedno popodne otići na krstarenje katamaranom, fino pojesti, posjetiti koju vinariju i kušati izvrsna vina, a ima i jedna pivovara do koje možete skoknuti. Sumnjam da će cijene direktnih letova biti niže od ovog pa zato ako već sad možete isplanirati ljeto 2018. – ne čekajte dugo s kupnjom karti. Letovi su iz Venecije, ali neka vas to ne brine previše – ja sam do tamo autom, a parking za tjedan dana platio sam samo 36 eura (ParkVia):

 

Usporedite ponudu smještaja bilo gdje u svijetu na najvećoj tražilici hotela, hostela i privatnog smještaja te uštedite – HotelsCombined! Alternativno smještaj možete pretraživati i na Trivago.

Paketi – letovi i smještaj

Pripremio sam i ‘Santorini pakete’ koji uključuju letove i smještaj pa bacite oko kako povoljno već možete te izlete realizirati. Ako stranica Expedia ne povuće dobro, uz broj putnika, datume letova unesite ih ručno i naravno naznačite da se polazi iz Venecije, a odredište je Santorini. Zanimljivo, letovi i smještaj s bazenom na Santoriniju kreću već od 206 eura po osobi:

[ssba-buttons]

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter, a budući sam se upravo vratio sa Santorinija rado ću vam i odgovoriti na sva pitanja vezana uz posjet ovom predivnom otoku:

Tražite savršen božični poklon za putnike?

A kako nam se bliže vrijme darivanja evo i idelnog poklona za putnike! Ima li boljeg božićnog poklona za istinskog putnika od personalizirane karte Europe ili svijeta na kojoj mogu izgrebati zemlje koje su do sada proputovali? Osim avionske karte – teško! Narudžbe zaprimljene do podneva šalju se isti dan i kod vas su sljedeći radni dan. VIŠE INFORMACIJA…

NARUČI ODMAH!

Kao što sam već spomenuo, otok je vrlo malen i lako se te brzo obilazi, a najbolja prevozna sredstva su quad ili buggy. Auto se ne isplati iznajmljivati (iako su cijene izuzetno povoljne – info) jer vam jednostavno nije potreban – što zbog veličine otoka, što zbog lakoće parkiranja quada ili buggya gotovo gdje god da poželite. Cijene quadova i buggya po danu (24 sata) u listopadu 2017. u lokalnim agencijama za iznajmljivanje bile su 25-35, odnosno 60-80 eura! I za kraj evo nekoliko mojih fotki sa Santorinija…

Scroll to Top