BRUXELLES: Samo 19 eura povratne karte!

Nakon što sam nedavno objavio povoljne letove iz Pule i Zadra evo sada totalno povoljnih prilika kompanijom WIzzAir iz Ljubljane. Prva cijena vrijedi za članove WizzCluba (30 eura mjesečna članarina), a druga je regularna:

 

[ssba-buttons]

Za one koji žele jednim plaćanjem obaviti kupnju i letova i smještaja za city break u Bruxellesu pripremio sam ove pakete koji za ove termine počinju od samo 100 eura po osobi. Da, dobro ste čuli – uključeni su letovi i smještaj! Ako to želite učiniti na stranici Expedia upišite gore navedene datume, broj putnika te relaciju na kojoj putujete (Ljubljana – Bruxelles). Evo primjera, a vi naravno možete izabrati i drugi smještaj, bacite oko na ponuđeno:

Kako vam slične informacije o jeftinim aviokartama za Belgiju i druge destinacije ne bi promakle preporučujem da se upišete na moj newsletter:

Tražite savršen božični poklon za putnike?

A kako nam se bliže vrijme darivanja evo i idelnog poklona za putnike! Ima li boljeg božićnog poklona za istinskog putnika od personalizirane karte Europe ili svijeta na kojoj mogu izgrebati zemlje koje su do sada proputovali? Osim avionske karte – teško! Narudžbe zaprimljene do podneva šalju se isti dan i kod vas su sljedeći radni dan. VIŠE INFORMACIJA…

NARUČI ODMAH!

Scroll to Top