LONDON: Samo 19 eura povratna! Praznici – Božić i Nova godina!

Pronašao sam nekoliko stvarno ludih prilika za London u vrijeme praznika – Božića i Nove godine! Ima termina u kojima ste na Badnjak već u Londonu i ostajete nekoliko dana, sasvim da duboko udahnete londonski božićni ugođaj, ali ima i dužih koji žele gotovo cijele praznike provesti u glavnom gradu Velike Britanije (idealno za one koji bi nekog posjetili!). Još samo da pojasnim ove cijene – budući se leti kompanijom WizzAir iz Ljubljane, prva cijena vrijedi za članove WizzCluba (30 eura godišnja članarina), a druga je regularna. Neka vas ne zbuni, Skyscanner nekada nema uvijek aktualizirane cijene – ali uzmite u obzir da ako vam stvarno odgovraju ovi datumi – kupujte odmah jer će cijene sigurno rasti. Nakon termina letova obratite pozornost i na mogućnost kupnje paketa koji uključuju let i smještaj. No, krenimo redom, ovo su najpovoljnije prilike za putovanje:

 

[ssba-buttons]

Paketi – letov i smještaj

Za one koji ne žele uzimati odvojene letove i smještaj stavio sam ove pakete koji uključuju letove i smještaj što je također vrlo povoljna kombinacija. Nakon odabira smještaja koji zadovoljava vaše potrebe i uklapa se u budžet izabirete letove (već spomenuti WizzAir):

> PAKET: Let + smještaj (24. – 31.12.) – od 195€

Ukoliko stranica Expedia ne ‘ulovi’ dobro termine letova ne brinite, samo upišite na stranicu spomenute datume te naznačite da je polazak iz Ljubljane, a destinacija London. Naravno, ne zaboravite i navesti broj putnika (navedena cijena je po osobi). Osim ovih datuma putovanja možete kreirati i ‘svoj paket’ odabir jednog šest ranije spomenutih termina! Postupak je isti – na stranicu Expedia ukucajte datume, zračnu luku polaska (Ljubljana) te London za destinaciju, odaberite smještaj, letove, nakon toga unosite podatke o putnicima te idete na plaćanje. Sve to možete napraviti ovdje.

Na kartama za London Eye možete uštedjeti ako ih kupite online unaprijed, a isto vrijedi i za London Pass, paketa za razgledavanje posebno prilagođenog za posjetitelje koji ostaju svage nekoliko dana. Omogućava turistima da posjete mnoge znamenitosti i pritom uštede novac, vrijeme i stres. Što je točno uključeno pročitajte ovdje.

Izuzetno povoljne cijene hotela i hostela u Londonu, zajedno sa recenzijama smještaja, možete pronaći ovdje. Alternativno smještaj možete pretražiti na Trivago te na tražilici hotela i hostela – Hotelscombined.

Tražite savršen božični poklon za putnike?

A kako nam se bliže vrijme darivanja evo i idelnog poklona za putnike! Ima li boljeg božićnog poklona za istinskog putnika od personalizirane karte Europe ili svijeta na kojoj mogu izgrebati zemlje koje su do sada proputovali? Osim avionske karte – teško! Narudžbe zaprimljene do podneva šalju se isti dan i kod vas su sljedeći radni dan. VIŠE INFORMACIJA…

NARUČI ODMAH!

Newsletter

Kako vam slične prigode ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

Scroll to Top