fbpx
Image Alt

Blog

Ryanair produžio akciju danas do ponoći: “Od €14,99 povratne za destinacije iz Zagreba i Zadra”

Jeste li jučer uspjeli uloviti povoljne karte za neku od destinacije? Nema veze ako niste – jer Ryanair je odlučio produžiti akciju danas do ponoći.

Nego, pratimo li se na Instagramu!? Zapratite @idemo_putovati, a najaktualnije informacije u vezi putovanja saznajte u krugu ekipe putnika u Viber zajednici.

Nakon one od prije nekoliko dana, mislim da je ovo još bolja akcija kompanije Ryanair! Karte po promo cijenama možete kupovati do ponoći 12.10.2021., za razdoblje putovanja kroz listopad (iako vidio sam da i kroz studeni za neke destinacije ima vrlo povoljnih prilika). Iz Zagreba možete bookirati čak 15 destinacija, a iz Zadra su na izbor čak 32 destinacije:

Trk na stranice kompanije Ryanair, poigrajte se i iskombinirajte nešto! Ryanair je zračni prijevoznik koji obavlja više od 1600 dnevnih letova iz 72 baze, povezujući 189 destinacija u 30 zemalja i upravljajući flotom od više od 300 novih zrakoplova Boeing 737-800.

Newsletter:

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter koji prima preko 17.000 zaljubljenika u putovanja:

Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!
A za više fotki i zanimljivih priča s mojih putovanja zapratite @idemo_putovati.

Bengeri podcast