LONDON: 30 eura povratne karte za London! Letovi iz Trsta!

Pratimo li se na Instagramu? Zapratite odmah @idemo_putovati. Nakon jučer objavljenih letova iz Zagreba za London u vrijeme božićnih blagdana evo sada i super povoljnih termina u siječnju i veljači 2020. godine s polaskom iz Trsta. Za smještaj u ovim terminima odmah bacite oko na specijalne Booking ponude! Provjerite i moje preporuke za jeftin smještaj i klopu u Londonu. Znam da ima i onih kojima će odgovarati polazak iz Trsta, a ako ćete do tamo autom evo i kako do povoljnog parkinga u blizini aerodroma (s free transferom do terminala). Koji vam termin bolje odgovara?

 

> Trenutno najpovoljniji letovi za London iz hrvatskih gradova!

Ako ste u potrazi za karticom idealnom za putovanja Revolut Mastercard je pravi izbor (koristim je već dvije godine, besplatna ja i nema članarine) – saznajte više.

> Letovi za London iz  hrvatskih gradova

Booking.com

[ssba-buttons]

Ako ćete uzimati odvojeno izuzetno povoljne cijene hotela u Londonu, zajedno sa recenzijama smještaja, možete pronaći ovdje. Alternativno smještaj možete pretražiti na Trivago. Na kartama za London Eye možete uštedjeti ako ih kupite online unaprijed, a isto vrijedi i za London Pass, paketu za razgledavanje posebno prilagođenog za posjetitelje koji ostaju svage nekoliko dana. Omogućava turistima da posjete mnoge znamenitosti i pritom uštede novac, vrijeme i stres. Što je točno uključeno pročitajte ovdje.

Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

Scroll to Top