fbpx
Image Alt

Blog

KUBA: 444 eura povratne karte za Havanu!

Pratite li vi mene uopće na Instagramu!? Zapratite odmah @idemo_putovati. Pronašao sam nekoliko izuzetno povoljnih termina za Havanu iz Budimpešte (za one kojima na odgovara aerodrom polaska ć pri kraju je i trenutno najpovoljniji termin iz Zagreba). Smještaj u Havani i ostalim dijelovima Kube u ovim terminima već sada možete rezervirati koristeći ove specijalne ponude smještaja. Moja preporuka za Smještaj u Havani je svakako kultni hotel Nacional de Cuba. Najpovoljniji parking u blizini aerodroma u Budimpešti (s free transferom) pronaći ćete ovdje. Navalite, Kuba zove:

 

A evo i trenutno najpovoljnijeg termina iz Zagreba do kraja godine:Booking.com

[ssba-buttons]

Ako ćete uzimati odvojeno za smještaj na Kubi preporučujem da usporedite cijene i potražite nešto što vam najbolje odgovara na tražilici HotelsCombined. Alternativno smještaj možete pregledavati te recenzije čitati ovdje.

Kako vam ubuduće ovakve prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

Tražite savršen poklon za putnike?

Ima li boljeg poklona za istinskog putnika od personalizirane karte Europe ili svijeta na kojoj mogu izgrebati zemlje koje su do sada proputovali? Osim avionske karte – teško! Narudžbe zaprimljene do 11h šalju se isti dan i kod vas su sljedeći radni dan. VIŠE INFORMACIJA…

Naruči odmah!