fbpx
Image Alt

Blog

MARRAKECH: Izvrsne prilike u rujnu! 65 eura povratne!

Pratite li vi mene uopće na Instagramu!? Zapratite odmah @idemo_putovati. Pronašao sam super termine za istraživanje Maroka. Letovi su za Marrakech, a nakon što napravite plan putovanja, za smještaj u ovom terminu u Maroku možete baciti oko na specijalne Booking ponude. Za informaciju, kad sam nedavno bio u Marrakechu upravo preko Bookinga pronašao sam zgodne ponude u dva hotela u kojima sam boravio (The Pearl i Savoy Le Grand Hotel), a riade unutar medine pronašao sam preko Airbnb (link za 35 eura popusta na prvi smještaj ako još niste član). Let za Marrakech je iz Budimpešte, a najjeftiniji parking u blizini aerodroma (s transferom) pronaći ćete naovoj stranici. Na izbor imate kraće i duže termine:

 

> Povoljni letovi za Marrakech iz Venecije!

Booking.com

Za smještaj u Maroku preporučujem da usporedite cijene i potražite nešto što vam najbolje odgovara na tražilici HotelsCombined. Recenzije i komentare na hotele i hostele u Maroku pročitajte ovdje. U Maroku na izbor imate i odličnih Airbnb smještaja, a ako još niste član – učlanite se preko ovog linka i ostvarite 35 eura popusta na prvu rezervaciju! O cijenama najma automobila u zemlji informirajte se ovdje. Za kraj evo i nekoliko mojih fotki iz Marrakecha, ostatak je na @idemo_putovati Instagramu:

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Kako vam slične prigode ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

Tražite savršen poklon za putnike?

Ima li boljeg poklona za istinskog putnika od personalizirane karte Europe ili svijeta na kojoj mogu izgrebati zemlje koje su do sada proputovali? Osim avionske karte – teško! Narudžbe zaprimljene do 11h šalju se isti dan i kod vas su sljedeći radni dan. VIŠE INFORMACIJA…