Blog posts

BANGKOK: Odlični termini iz Zagreba narednih mjeseci! Od 432 eura povratne!

BANGKOK: Odlični termini iz Zagreba narednih mjeseci! Od 432 eura povratne!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Pratite li vi mene uopće na Instagramu!? Zapratite odmah @idemo_putovati. Dao sam si truda i izdvojio 18 trenutno najboljih prilika za Tajland iz Zagreba. U ovim terminima osim Bangkoka i Tajlanda stignete skočiti na još neku zanimljivu destinaciju u Tajlandu (Phuket, Krabi…) ili okolnim zemljama (Vijetnam, Kambodža…). Mnogo toga se može iskombinirati, budite kreativni. Bacite oko na specijalne Booking ponude smještaja (samo ukucajte termine boravka, destinacije i broj putnika). Izvolite:

 

Povoljnih letova na relaciji Zagreb – Bangkok ima još dosta, a možete ih pretraživati ovdje.

Ako ste u potrazi za karticom idealnom za putovanja Revolut Mastercard je pravi izbor (koristim je već dvije godine, besplatna ja i nema članarine) – saznajte više. Trenutno je tijeku akcija pa ćete nakon registracije, potvrde identiteta i prve uplate dobiti još dodatnih 55 kuna bonusa na vaš račun. Naruči karticu odmah!

Booking.com

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Smještaj u Bangkoku i na Tajlandu

Bangkok je zbog dobrih cijena letova dobra polazišna točka za istraživanje i drugih zemalja JI Azije, a jeftine letove možete potražiti ovdje. Što se smještaja tiče, gdje god putovali preporučujem da onaj najpovoljniji, a koji ujedno zadovoljava vaše potrebe usporedite i odaberete na tražilici HotelsCombined. Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

About the author