Blog posts

LAS VEGAS: Samo 398 eura povratna iz Zagreba! Ugrabite termin odmah!

LAS VEGAS: Samo 398 eura povratna iz Zagreba! Ugrabite termin odmah!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Pratite li vi mene uopće na Instagramu!? Zapratite odmah @idemo_putovati. Upravo je iskočio izvrstan termi za Las Vegas s polaskom iz Zagreba u veljači 2020. godine. Kad je u pitanju smještaj svakako bacite oko i na specijalne Booking ponude u ovom terminu. Las Vegas zove, a osim za kockanje u Vegasu imate i sasvim dovoljno vremena za roadtrip Istočnom obalom:

 

Ako ste u potrazi za karticom idealnom za putovanja Revolut Mastercard je pravi izbor (koristim je već dvije godine, besplatna ja i nema članarine) – saznajte više. Trenutno je tijeku akcija pa ćete nakon registracije, potvrde identiteta i prve uplate dobiti još dodatnih 55 kuna bonusa na vaš račun. Registrirajte se odmah!

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
TwitterBooking.com

Ukoliko želite sve (letove i smještaj) rješiti jednim plaćanjem najbolje da željeni smještaj, a potom i letove uzmete preko stranice Expedia. Ovi paketi često znaju biti povoljniji od opcije kada uzimate letove i smještaj posebno.

Smještaj

Ako se odlučite za neki od ovih termina za smještaj (ako nemate nikoga u SAD) vam preporučujem da za navedene termine proučite ponudu na HotelsCombined ili potražite nešto na Airbnb! Registrirajte se preko ovog linka i ostvarite 35 eura popusta na prvu rezervaciju preko Airbnb!

Viza za SAD

Ukoliko vas i to zanima (a trebalo bi vas jako, ako je nemate) pročitajte moje iskustvo s američkom vizom! :P

Kako vam slične prilike ne bi ubuduće promakle upišite se na moj newsletter:

About the author