MARRAKECH: Od 64 eura povratne u svibnju! Puno termina iz Trevisa!

U potrazi ste za skorim i povoljnim prilikama za putovanje u Maroko, točnije Marrakech? Ovi termini bi bam mogli biti zanimljivi. Upravo je iskočilo nekoliko vrlo povoljnih letova iz Trevisa u svibnju (ako ćete do tamo autom evo kako do najpovoljnijeg parkinga u blizini aerodroma s besplatnim transferom).

Kad sam bio u Marrakechu upravo preko Bookinga pronašao sam zgodne ponude u dva hotela u kojima sam boravio (NOBU (nekad – The Pearl) i Savoy Le Grand Hotel). Za najbolje ponude smještaja u Marrakechi – ali i na drugim putovanjima – uvijek pretražite i smještaj na stranici Locktrip. Tamo ćete pronaći posebne dealove koji će često biti jeftiniji od ponuda na drugim stranicama za rezevaciju smještaja.


Moj rad konkretno – pivom – možete podržati i nagraditi na platformi Patreon! Hvala svima koji tako podržavate i cijenite to što radim. ❤️

Podrži me na Patreonu!


A evo i spomenutih letova:

Ovi termini prvo su objavljeni bez reklama onima koji me podržavaju na Patreonu.

Izleti iz Marrakecha

Kada sam prvi put bio u Marrakechu uzeo sam jednu od ponuđenih privatnih tura razgledavanja u gradu. Osim što je tura bila odlično koncipirana, vodič je bio idealna kombinacija povezivanja povijesnih činjenica te aktualnih informacija koje je nesebično bacao iz rukava tog vrelog dana kako bi nam što bolje približio običaje i život običnog čovjeka u Maroku danas.

Naravno, bilo bi šteta ne posjetiti i neke druge gradove osim Marrakecha u ovim terminima, počevši od Essauire na obali Atlantika, a ni izlet do pustinje ne čini se kao loša ideja (najčešći su izleti do Zagore ili Merzouge).

Newsletter

Kako vam ovakve prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter i pridružite preko 18.000 pretplatnika.

Smještaj

Booking.com

Za kraj evo i nekoliko mojih fotki iz Marrakecha, ostatak je na @idemo_putovati Instagramu:

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!