MAURICIJUS: Odlične prilike krajem 2024. iz Zagreba, Beča i Budimpešte!

Iskočilo nekoliko vrlo dobrih prilika u prosincu za putovanje na Mauricijus s polascima iz Beča (direktni letovi) te Zagreba i Budimpešte (s kratkim presjedanjima u Beču).

Za one koji su zaista zagrizli za putovanje na Mauricijus preporučujem da poslušaju podcast epizodu na temu Mauricijusa, u kojoj sam ugostio Sandru koja već neko vrijeme živi na otoku za koji je Mark Twain rekao; “Čini mi se da je prvo nastao Mauricijus, a tek onda je, po uzoru na ovaj otok – stvoren raj!”

Listen on Apple Podcasts

Za ove termine već sada možete usporediti i rezervirati ponude smještaja na Bookingu. Za najbolje cijene smještaja provjerite i ponudu na stranici Locktrip. Često se mogu pronaći ponude za hotele koji su jeftiniji nego na Bookingu te ostalim stranicama za rezervaciju smještaja.


Moj rad konkretno – pivom – možete podržati i nagraditi na platformi Patreon! Hvala svima koji tako podržavate i cijenite to što radim. ❤️


Odgovara li vam koji od termina? Odakle ćete putovati? Na izbor imate Beč – od tamo su direktni letovi za Mauricijus kompanijom Austrian Airlines. Ili ćete se na putovanje do Mauricijusa zaputiti iz Zagreba ili Budimpešte…

Iz Budimpešte (kratko presjedanje u Beču):

Iz Zagreba (kratko presjedanje u Beču):

Iz Beča – direktni letovi:

Svi ovi termini objavljeni su prvo, bez reklama, onima koji me prate na Patreonu.

Ako nećete putovati iz Zagreba, već se odlučite za polazak iz Beča ili Budimpešte – ako ćete do tamo autom evo kako do najpovoljnijeg parkinga u blizini tih aerodroma s besplatnim transferom.

Izleti i aktivnosti na Mauricijusu

Najpopularnije i provjerene izlete i ture po Mauricijusu možete pregledavati na GetYourGuide i Viatoru.

Newsletter

Kako vam ubuduće ovakve prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter i pridružite preko 18.000 pretplatnika:

Instagram

Smještaj

Booking.com Recenzije smještaja na Mauricijusu pogledajte ovdje.

Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!