#12 Volontiranje u Africi (Tanzaniji) – Sara Juričić

Volontiranje u Tanzaniji - Listen on Apple Podcasts

Na volontiranje u Africi Sara se odlučila u vrijeme kada gotovo nitko nije putovao. Početkom 2021. godine uzela je dugačak godišnji odmor i otišla tamo gdje joj je govorilo srce – pomagati dječici u Tanzaniju.

Odluka za volontiranje u Africi

Kako je došlo do same odluke, kako je uopće odabrala gdje će točno volontirati u Africi te što je točno radila, gdje je bila smještena za vrijeme volontiranja u Tanzaniji, kakva su općenito njena iskustva – pitanja su koja postavlja većina koje zanimaju potencijalnih volontera. U razgovoru sa Sarom čut ćete više korisnih informacija u vezi volontiranja u Africi.

Pričali smo o samoj organizaciji putovanja, udrugama za volontiranje u Africi, afričkoj svakodnevici i stvarima o kojima mi na zapadu rijetko kada razmišljamo jer puno toga uzimamo zdravo za gotovo; problemu albino djece u Africi, hendikepirane djece, siročadi…

Sarin kontakt: @saraonherway Instagram / Slobodno je kontaktirate, rado će podijeliti svoja iskustva iz Tanzanije te vas uputiti gdje i kako se prijaviti za volontiranje u Africi. Siguran sam da će vas inspirirati za volontiranje bilo gdje, ne mora to nužno biti na drugom kontinentu.

S Ivanom Vukovićem također sam snimio podcast epizodu na temu volontiranja u Africi. On se tom prigodom javio izravno iz sirotišta Mali dom u Keniji.

Gdje slušati podcast?

Osim ovdje, na blogu, Bengeri podcast dostupan je i na svim uobičajenim platformama za slušanje podcasta i audio sadržaja:

Ostavite recenziju

Apple Podcasts recenzije jedan su od najvažnijih čimbenika koji podcastu pomaže da dođe do novih slušatelja. Ako ste uživali u epizodi na temu volontiranja u Africi, odvojite sekundu i ostavite recenziju na Apple Podcasts:

Volontiranje u Africi - Sara je otišla volontirati u Tanzaniju početkom 2021. godine, u vrijeme kada je rijetko tko putovao zbog korone.

Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!