fbpx
Image Alt

Blog

The Best Spinner 3 – Popust 45%

O programu The Best Spinner već sam pisao, no od danas pa do idučeg petka (7. listopada 2011.) u tijeku je promotivna akcija za vrijeme kojeg cijena ovog article spinnera iznosi $47, što je popust od 45% u odnosu na uobičajenu cijenu ($77).

Eto idealne prilike ako ste možda u nedoumici za koji se article spinner odlučiti, a ovo je po mom mišljenju definitivno najbolji izbor.

The Best Spinner 3

Jonathan Leger izbacio je ovih dana novu verziju programa – The Best Spinner 3 – te je u tijeku promotivna akcija. U “trojci” najviše do izražaja dolazi novi interface programa, dodana je i mogućnost organiziranja članaka u projekte, te mogućnost Auto Rewrite koja će, kako i naziv sugerira, automatski rewritati članak ili odabrani dio teksta te ubaciti najbolje sinonime iz odličnog tezarusa (prema zadanim postavkama).

Naravno, uvijek je dobro baciti oko na ono što software automatski napravi, posebno ukoliko vam je bitna visoka kvaliteta teksta. Osobno ne koristim ovu opciju pretjerano, više volim “ručni rad”! :)

1 Way Links

Osim The Best Spinnera Jonatnhan stoji i iza 1 Way Links blog mreže, a tu uslugu također koristim za promociju svojih web stranica. 1 Way Links je mreža od preko 8.000 blogova, a taj broj se iz dana u dan povećava. Više o 1WayLinks…

Isprobajte The Best Spinner – 7 dana = $7

Dakle, ako vam treba spinner svakako isprobajte The Best Spinner 3 – program možete isprobati jedan tjedan po cijeni od $7 te potom odlučiti da li ćete ga nastaviti koristiti i platiti ostatak cijene ($40 za vrijeme promotivne akcije, nakon toga iznos će biti $70).
Isprobajte The Best Spinner 3

Post a Comment