BANGKOK: Direktni letovi iz Beča! 586 eura povratne avionske karte!

U potrazi ste za povoljnim aviokartama za Bangkok i što boljim prilikama za putovanje na Tajland u prvoj polovici 2024. godine? Upravo je iskočilo nekoliko vrlo primamljivih termina za Bangkok tijekom lipnja s polaskom iz Beča – riječ je o direktnim letovima (bez presjedanja).

Dobre ponude smještaja u Bangkoku i Tajlandu potražite na Bookingu (samo ukucajte termine boravka, destinacije i broj putnika). Osim na Bookingu, za najbolje ponude smještaja na Tajlandu – ali i na drugim putovanjima – uvijek pretražite i smještaj na stranici Locktrip. Tamo ćete pronaći posebne dealove koji će često biti jeftiniji od ponuda na drugim stranicama za rezevaciju smještaja.


Moj rad konkretno – pivom – možete podržati i nagraditi na platformi Patreon! Hvala svima koji tako podržavate i cijenite to što radim. ❤️


Ova objava je prvo, bez reklama, objavljena na Patreonu.

Bangkok je zbog dobrih cijena letova dobra polazišna točka za istraživanje i drugih zemalja JI Azije, a jeftine letove možete potražiti ovdje.

Ako ćete do Beča automobilom – evo kako do najjeftinijeg parkinga u blizini aerodroma.

Izleti iz Bangkoka

Osim izleta u Bangkoku, online možete bookirati i neke od najpopularnijih izleta u okolici Bangkoka – Floating Market (plutajuća tržnica) izlet, Railway Market i sl.

Viza za Tajland

Hrvatskim državljanima potrebna je viza za putovanje u Kraljevinu Tajland. Cijena ‘single entry’ vize je 35 dolara. Službena stranica za izdavanje e-vize: thaievisa.go.th

Newsletter

Kako vam ovakve prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter i pridružite preko 18.000 pretplatnika.

Instagram

Zanimljive priče i fotke s mojih putovanja pratite na @idemo_putovati Instagramu:

Smještaj u Bangkoku i na Tajlandu

Booking.com
Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!