FILIPINI: Najjeftiniji termini iz Zagreba kroz 2024. godinu!

Putovanje na Filipine u vlastitom aranžmanu tijekom 2024. godine? Evo vrlo dobrih prilika iz Zagreba!


Pratimo li se na Instagramu!? Zapratite @idemo_putovati. Kodove za popust pri rezervaciji smještaja pronađite u Viber zajednici.


Nakon što, obzirom koliko dana imate na raspolaganju za putovanje na Filipine, definirate koje otoke i mjesta želite posjetiti (za lokalne letove koristite kompaniju Cebu Pacific) dio smještaja možete rezervirati na Booking stranici (a dio, naravno, možete i ‘u hodu’, tijekom putovanja).

Evo trenutno najpovoljnijih aviokarata za Manilu i Cebu s polaskom iz Zagreba. Ovi letovi su kompanijom Turkish Airlines.

Karte u džepu prvi su opipljiv korak prema realizaciji vašeg putovanja na Filipine tijekom 2024. godine:

Aviokarte Zagreb – Manila:

Aviokarte Zagreb – Cebu:

Ostale termine povoljnih aviokarata za putovanje na Filipine iz Hrvatske pretražujte ovdje.

Kad sam prvi puta otišao na Filipine nisam imao poseban plan, nakon Manile odlučio sam otići na Boracay, a ostalo kako bude. Tako je i bilo. Boracay je predivan otok, a White Beach meni jedna od najljepših plaža na kojoj sam bio. Pijesak je božanstven!

Ima više termina različitog trajanja pa možete birati želite li uživati i odmor provesti samo na Boracayu ili želite posjetiti još neki otok. Kako je Boracay izuzetno malen otok – nema ni aerodroma već postoje dva na obližnjem otoku – Kalibo i Caticlan, koji je odmah do otoka Boracaya (te su zato letovi do njega skuplji, od Kaliba do Boracaya je 1,5 h vožnje kombijem). Sve je to uhodano odmah pri izlasku s oba aerodroma lako ćete dogovoriti prijevoz.

Od ostalih otoka posjetio sam Palawan, Cebu, Bantayan, Bohol… wwwwZa sve informacije i preporuke slobodno me kontaktirate, ipak sam na Filipinima bio tri puta.

Newsletter

Kako vam ovakve prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter i pridružite preko 18.000 pretplatnika.

Instagram

Zanimljive priče i fotke s mojih putovanja pratite na @idemo_putovati Instagramu:

Smještaj

Iako možete tražiti letove za druge otoke odmah po sljetanju u Manilu (lokalna kompanija Air Pacific), ako se odlučite zadržati u Manili ne preporučujem da to bude više od 2-3 dana. Odlučite li se na to Makati je dobro područje za potražiti smještaj. Booking.com

Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!