Povratne za Stockholm u rujnu – od 28 eura!

Idealna prilika za lagani Stockholm city break u rujnu! Leti se mađarskom niskobudžetnom aviokompanijom WizzAir iz Budimpešte! Cijene povratnih karata za članove WizzAir kluba na navedene datume su 28 ili 35 eura (godišnja članarina iznosi 30 eura), a za sve ostale 48 ili 55 eura – što je i dalje odlična cijena!

BUDIMPEŠTA > STOCKHOLM > BUDIMPEŠTA

Neki od termina kada su letovi izuzetno jeftini:

Smještaj u Stockholmu

  • Booking – Pruža mnoge opcije smještaja (hoteli i hosteli) u glavnom gradu Švedske po atraktivnim cijenama. Vrlo jednostavno sučelje i mogućnost otkazivanja rezervacija samo 24 sata prije termina bez naknade.
  • Airbnb – Idealno ako želite povoljno iznajmiti stan za vrijeme boravka u Stockholmu. Ako se registrirate preko ovog linka ostvarit ćete popust od 22 eura prilikom prve rezervacije smještaja! Iskoristite popust već u Švedskoj!

Što posjetiti u Stockholmu?

Najvažnija znamenitost je povijesni centar grada nazvan Gamla stan smješten na otoku Stadsholmenu. Postoje građevine iz 13. st. Mnogo je građevina u stilu baltičke gotike (poseban gotički stil gdje prevladavaju građevine od smeđe cigle). Najznačajnije su: katedrala, crkva Riddarholmen i Nobelov muzej. Kao i Kraljevska palača u baroknom stilu iz 18. st.

Postoji mnogo građevina iz 19. st. inspiriranih Berlinom i Bečom. Mnogo je i modernih građevina iz 20. st. Ističe se gradska vijećnica iz 1923. Grad ima mnogo muzeja i galerija. Značajna je okrugla zgrada Ericsson Globe Arena u kojoj se održavaju sportske i zabavne priredbe. To je najveća okrugla zgrada na svijetu.

Grad ima mnogo parkova i rekreacijskih zona. Mnogo pažnje se posvećuje zaštiti okoliša i poticanju rekreacije. Otoci ispred Stockholma su popularna odredišta izletnika i rekreativaca.

Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!