fbpx
Image Alt

Blog

Povratna za Gruziju (Kutaisi) – 83 eura!

Zašto u listopadu ne biste posjetili Gruziju? Točnije – Kutaisi – drugi najveći gruzijski grad. Kutaisi se nalazi na raskrižju puteva koji vode prema zapadu i sjeveru Gruzije. Udaljenost od grada do prijestolnice Tbilisija iznosi 220 km!

Gradska jezgra Kutaisija sačuvala je svoj srednjovjekovni izgled. Od arhitektonskih spomenika ističu se katedrala Bagrati i manastir Gelati te su oba 1994. godine upisani u UNESCO-v popis mjesta svjetske baštine u Aziji i Oceaniji. Tu je i samostan Motsameta iz 11. stoljeća.

Leti se mađarskom niskobudžetnom aviokompanijom WizzAir iz Budimpešte! Cijena povratne karte za članove WizzAir kluba na navedene datume iznosi 83 eura (godišnja članarina iznosi 30 eura), a za one koji nisu članovi 103 eura – što je i dalje odlična cijena! I još nešto vrlo bitno – hrvatski državljani u Gruziji bez vize mogu boraviti do godinu dana!

BUDIMPEŠTA – KUTAISI – BUDIMPEŠTA … (2.10. – 7.10.) … 83 € / 103 €

Smještaj u Gruziji

  • Booking – Pruža mnoge opcije smještaja (hoteli i hosteli) u Kutaisiju i Tbilisiju po atraktivnim cijenama. Vrlo jednostavno sučelje i mogućnost otkazivanja rezervacija samo 24 sata prije termina bez naknade.
  • Airbnb – Idealno ako želite povoljno iznajmiti stan za vrijeme boravka u Gruziji. Ako se registrirate preko ovog linka ostvarit ćete popust od 22 eura prilikom prve rezervacije smještaja! Iskoristite popust već u Gruziji!

Post a Comment