Povratna za Pariz (iz Zadra) krajem rujna – 87 eura!

Iskoristite niske cijene letova aviokompanije RyanAir za termin 27.9. do 30.9. i provedite nezaboravna četiri dana u predivnom Parizu, s polaskom iz Zadra.

Zadar > Pariz > Zadar … 87€ … 27.9. – 30.9.

Ova odlična cijena povratnog leta odnosi se isključivo na navedene datume letova te plaćanje debitnim karticama. No, nema razloga za tugu plaćate li let kreditnom karticom ili Paypalom cijena će biti uvećana tek za 1€!

Slika zaslona 2015-07-28 u 18.15.07

Ako trebate debitnu karticu idealnu za putovanja moja je preporuka Payonner prepaid Mastercard kartica koja se, osim za kupnju aviokarata, može koristiti bilo gdje u svijetu za plaćanje u dućanima ili podizanje gotovine na bankomatu. Odlična stvar za sve putnike jer, budući da se radi o prepaid kartici, lako kontrolirate koliko novaca imate na njoj kako bi šteta u slučaju gubitka ili krađe bila minimalna.

Registracijom preko ovog linka ostvarujete bonus od $25 kada na vašem računu bude prvih $100. Zatraži Payoneer i ostvari bonus od $25!

Smještaj u Parizu

  • Booking – Preporučujem kvart Opera odakle će vam cijeli Pariz biti lako dostupan!
  • Airbnb – Idealno ako želite povoljno iznajmiti stan za vrijeme boravka u Parizu. Ako se registrirate preko ovog linka ostvarit ćete popust od 22 eura prilikom prve rezervacije smještaja! Iskoristite popust već u Parizu!

Scroll to Top