fbpx
Image Alt

Blog

MIKONOS: Od 32 eura povratne karte! Letovi iz Budimpešte!

Pratimo li se Instagramu? Zapratite @idemo_putovati. Najaktualnije informacije i vezi situacije s putovanjima doznajte u krugu ekipe putnika u Viber zajednici. Pronašao sam super cijene za Mikonos u lipnju 2021. godine s polaskom iz Budimpešte (iz Hrvatske najpovoljnije imate iz Dubrovnika). Smještaj po vašem guštu pronađite ovdje. Leti se iz Budimpešte, a ovo su najpovoljniji termini: Ostale termine nakon lipnja pretražujte ovdje. Letove možete kupovati i direktno na Ryanair stranici, no bit će desetak eura skuplji, ali ćete biti sigurniji pođe li nešto po zlu (otkazivanje i promijene termina).
Smještaj
Usporedite ponudu smještaja bilo gdje u svijetu na najvećoj tražilici hotela, hostela i privatnog smještaja te uštedite – HotelsCombined! Alternativno smještaj možete pretraživati i na Tripadvisor. Booking.com
Newsletter
Kako vam slične prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter:
Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!

Bengeri podcast

Podrži
Podupiranjem mojih projekata na ovaj način direktno pridonosite kvaliteti sadržaja u podcastu, blogu i društvenim mrežama. Naravno, i količini ideja/prijedloga za putovanja koje svakodnevno već godinama objavljujem!