fbpx
Image Alt

Blog

MALDIVI: Od 463 eura povratne iz Zagreba! Termini u lipnju!

Pratimo li se Instagramu? Zapratite @idemo_putovati, a najaktualnije informacije u vezi situacije s putovanjima doznajte u krugu ekipe putnika u Viber zajednici. Što kažete na Maldive u za nekoliko tjedana? Cijene su vrlo dobre za polazak iz Zagreba, a što se nudi od smještaja u ovim terminima bacite oko na ove Booking popuste. Letovi su kompanijama Qatar Airways (presjedanje u Dohi):

Ovo su trenutno najpovoljniji termini, ostale pretražujte ovdje. Naravno, pretraživati i kupovati karte možete i direktno na stranicama kompanije Qatar Airways. Najaktualnije informacije oko situacije s covidom na Maldivima pratite ovdje.
Bengeri podcast

Newsletter

Kako vam slične informacije o jeftinim aviokartama za Maldive i druge destinacije ne bi promakle preporučujem da se upišete na moj newsletter:

Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!
Smještaj

Alternativno, pristupačne cijene smještaja na Maldivima pretražujte na Hotelscombined, a recenzije i fotografije smještaja proučite ovdje. Smještaj možete pretražiti i recenzije pročitati na Tripadvisor. Booking.com

Podrži

Podupiranjem mojih projekata na ovaj način direktno pridonosite kvaliteti sadržaja u podcastu, blogu i društvenim mrežama. Naravno, i količini ideja/prijedloga za putovanja koje svakodnevno već godinama objavljujem!