fbpx
Image Alt

Blog

London temza

LONDON: Samo 9 eura povratne iz Zagreba! Lude prilike!

Pratimo li se Instagramu? Zapratite @idemo_putovati, a najaktualnije informacije i vezi situacije s putovanjima doznajte u krugu ekipe putnika u Viber zajednici. Čekate dobru i povoljnu priliku za putovanje i izlet u London iz Zagreba? Teštko da može bolje od ovog!. Za smještaj u ovim terminima bacite oko na specijalne Booking ponude! A ako vaš izlet bude pravi low budget provjerite i moje preporuke za jeftin smještaj i klopu u Londonu. Požurite, ove cijene neće dugo:

UPDATE: Karte po niskim cijenama su vrlo brzo rasprodane – trenutno se mogu kupovati karte na ovoj liniji po cijeni od 20+ i 30+ eura. Čestitke onima koji su kupili po najnižoj cijeni. Sretan put!

Ovo je tek dio termina (izvukao sam one najjpovoljnije)! Ostale iz Zagreba, ali i drugih hrvatskih – pretražujte ih ovdje. UPDATE: Karte po niskim cijenama su vrlo brzo rasprodane – trenutno se mogu kupovati karte na ovoj liniji po cijeni od 20+, 30+ eura. Čestitke onima koji su kupili po najnižoj cijeni. Sretan put!

Poslušajte i epizodu podcasta na temu low budget izleta u London:

 

Newsletter

Kako vam slične prigode ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!

Bengeri podcast

Smještaj

Izuzetno povoljne cijene hotela u Londonu, zajedno sa recenzijama smještaja, možete pronaći ovdje. Na kartama za London Eye možete uštedjeti ako ih kupite online unaprijed, a isto vrijedi i za London Pass, paketu za razgledavanje posebno prilagođenog za posjetitelje koji ostaju svage nekoliko dana. Omogućava turistima da posjete mnoge znamenitosti i pritom uštede novac, vrijeme i stres. Što je točno uključeno pročitajte ovdje. Booking.com