Blog posts

MARRAKECH: Prilika iz Zagreba početkom 2020. godine! Navalite!

MARRAKECH: Prilika iz Zagreba početkom 2020. godine! Navalite!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Pratite li vi mene uopće na Instagramu!? Zapratite odmah @idemo_putovati. Pronašao sam jedan zanimljiv termin za Marrakech s polaskom iz Zagreba. Naravno da cijena nije poput onih na koje smo navikli iz Budimpešte ili Venecije, ali vjerujem da će nekima odgovarati. Nakon što napravite plan putovanja, za smještaj u ovom terminu u Maroku možete baciti oko na specijalne Booking ponude. Za informaciju, kad sam nedavno bio u Marrakechu upravo preko Bookinga pronašao sam zgodne ponude u dva hotela u kojima sam boravio (The Pearl i Savoy Le Grand Hotel), a riad unutar medine pronašao sam preko Airbnb (link za 35 eura popusta na prvi smještaj ako još niste član). Naravno, bilo bi šteta ne posjetiti i neke druge gradove osim Marrakecha u ovom terminu, počevši od Essauire na obali Atlantika.

 

Ako ste u potrazi za karticom idealnom za putovanja Revolut Mastercard je pravi izbor (koristim je već dvije godine, besplatna ja i nema članarine) – saznajte više. Napokon više ne morate strahovati od visokih provizija na bankomatima ili katastrofalnih tečajeva u mjenjačnicama ili provizija pri kupnji u dućanima! Od kad imam karticu dva puta sam bio u Maroku i funkcionirala je idalno (uglavnom za dizanje lokalne valute na bankomatima, ipak ćete tamo većinom plaćati u kešu!).

Booking.com

Za smještaj u Maroku preporučujem da usporedite cijene i potražite nešto što vam najbolje odgovara na tražilici HotelsCombined. Recenzije i komentare na hotele i hostele u Maroku pročitajte ovdje. U Maroku na izbor imate i odličnih Airbnb smještaja (ima zaista divnih i povoljnih riada) pa ako još niste član – učlanite se preko ovog linka i ostvarite 35 eura popusta na prvu rezervaciju! O cijenama najma automobila u zemlji informirajte se ovdje. Za kraj evo i nekoliko mojih fotki iz Marrakecha, ostatak je na @idemo_putovati Instagramu:

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ivan Bengeri (@idemo_putovati)

Kako vam slične prigode ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

About the author