ZANZIBAR: 475 eura povratna! Let iz Zagreba!

Pratite li vi mene uopće na Instagramu!? Zapratite odmah @idemo_putovati. Kakvi su vaši planovi u za kraj godine? Pronašao sam odličnu prilike za izlet na Zanzibar u prosincu s polaskom iz Zagreba (leti se kompanijom Emirates). Za smještaj u ovim terminima – provjerite specijalnu Booking ponudu. Kraći ili duži termin? Na vama je:

 

Ako ste u potrazi za karticom idealnom za putovanja Revolut Mastercard je pravi izbor (koristim je već dvije godine, besplatna ja i nema članarine) – saznajte više. Napokon više ne morate strahovati od visokih provizija na bankomatima ili katastrofalnih tečajeva u mjenjačnicama ili provizija pri kupnji u dućanima!

Booking.com

[ssba-buttons]

Budući sam na Zanzibaru proveo više tjedana nekako mi se najviše dopao smještaj na Nungwi beach pa istu preporučam za kraći boravak. Ako ostajete duže onda lunjajte okolo. Pamtim po lijepom i Stonetown, posebno po seafood marketu svake večeri. :P Kako vam slične prilike ne bi ubuduće promakle upišite se na moj newsletter. Također, ako će vam trebati kakva informacija vezana uz Zanzibar – samo mi pišite.

Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!