fbpx
Image Alt

Blog

MALTA: Od 21 euro povratne karte! Ljetni termini!

Iskočilo je više povoljnih termina od srpnja do rujna s polaskom iz Trsta! Ako ćete do aerodroma autom parking s free transferom do terminala rezervirajte ovdje – ParkVia! Smještaj možete odmah rezervirati ovdje. Izdvojio sam skroz kratke i duže termine od tjedan dana:

Letove možete kupovati i direktno na stranici Ryanair-a, tada će cijena biti nekih desetak eura skuplja, ali ste sigurniji ako nešto krene po zlu.

Pratimo li se Instagramu? Zapratite @idemo_putovati, a najaktualnije informacije u vezi situacije s putovanjima doznajte u krugu ekipe putnika u Viber zajednici.

Bengeri podcast

Smještaj i rent-a-car

Booking.com U ovim terminima vrlo bi bilo korisno da na Malti iznajmite automobil, a o cijenama najma vozila informirajte se ovdje. Ako ćete uzimati letove odvojeno što se tiče smještaja na Malti preporučujem da za termine tražite opcije koje vam najbolje odgovaraju na HotelsCombined tražilici.

Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter koji prima preko 17.000 zaljubljenika u putovanja:

Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!
Podrži

Podupiranjem mojih projekata na ovaj način direktno pridonosite kvaliteti sadržaja u podcastu, blogu i društvenim mrežama. Naravno, i količini ideja/prijedloga za putovanja koje svakodnevno već godinama objavljujem!