#04 ‘Perspektiva putovanja’ – Tko su i kako putuju?

Listen on Apple Podcasts

Oni su Dajana i Gajšek, mladi par iz Varaždina, koji su posljednjih godina proputovali Italiju, Grčku, Maltu, Njemačku, Francusku, Španjolsku, Portugal, Kubu, Maleziju, UAE, SAD… i to sve radeći normalne poslove.

Upravo je to perspektiva iz koje je proizašao i blog Perspektivaputovanja.com kojim njihovu lakoću organizacije putovanja približavaju i ostalim zaposlenim ljudima željnim otkrivanja novih gradova i zemalja. Osim na blogu možete ih pratiti na Instagramu (@perspektiva.putovanja) i Facebooku, a ovih dana izdali su i ‘Priručnik za organizaciju putovanja’ koji možete odmah besplatno preuzeti.

Osim o priručniku o ovoj epizodi s Dajanom i Gajšekom pričao sam o tome kada i zašto je nastao njihov blog, kako izgledaju njihova putovanja te kako biraju destinacije, svađaju li se, Saudijskoj Arabiji… i još o mnogo drugih tema! Navalite na ‘play’ gumbić!

Preuzimanja:
Sudjelovali su:
  • Dajana Car
  • Kruno Gajšek
Gdje slušati podcast?

Osim ovdje, na blogu, Bengeri podcast dostupan je i na svim uobičajenim platformama za slušanje podcasta i audio sadržaja:

Ostavite recenziju

Apple Podcasts recenzije jedan su od najvažnijih čimbenika koji podcastu pomaže da dođe do novih slušatelja. Ako ste uživali u epizodi, odvojite sekundu i ostavite recenziju na Apple Podcasts:

Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!