Blog posts

LONDON: 26 eura povratne početkom 2020. godine! Letovi iz Trsta!

LONDON: 26 eura povratne početkom 2020. godine! Letovi iz Trsta!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Pratimo li se na Instagramu? Zapratite odmah @idemo_putovati. Pronašao sam odlične i super povoljne termine za London s polaskom iz Trsta početkom 2020. godine. Za smještaj u ovim terminima odmah bacite oko na specijalne Booking ponude! Provjerite i moje preporuke za jeftin smještaj i klopu u Londonu. Znam da ima i onih kojima će odgovarati polazak iz Trsta, a ako ćete do tamo autom evo i kako do povoljnog parkinga u blizini aerodroma (s free transferom do terminala). Navalite:

 

> Trenutno najpovoljniji letovi za London iz hrvatskih gradova!

Ako ste u potrazi za karticom idealnom za putovanja Revolut Mastercard je pravi izbor (koristim je već dvije godine, besplatna ja i nema članarine) – saznajte više.

> Letovi za London iz  hrvatskih gradova

Booking.com

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ako ćete uzimati odvojeno izuzetno povoljne cijene hotela u Londonu, zajedno sa recenzijama smještaja, možete pronaći ovdje. Alternativno smještaj možete pretražiti na Trivago. Na kartama za London Eye možete uštedjeti ako ih kupite online unaprijed, a isto vrijedi i za London Pass, paketu za razgledavanje posebno prilagođenog za posjetitelje koji ostaju svage nekoliko dana. Omogućava turistima da posjete mnoge znamenitosti i pritom uštede novac, vrijeme i stres. Što je točno uključeno pročitajte ovdje.

Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle prijavite se na moj newsletter:

About the author