Blog posts

KUBA: ‘Last minute’ prilika za izlet u rujnu! Idealno za istraživanje!

KUBA: ‘Last minute’ prilika za izlet u rujnu! Idealno za istraživanje!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Pratite li vi mene uopće na Instagramu!? Zapratite odmah @idemo_putovati. Pronašao sam vrlo dobru priliku za sve one koji još ove godine žele posjetiti Kubu. Letovi su u rujnu, a smještaj u Havani i ostalim dijelovima Kube u ovim terminima već sada možete rezervirati koristeći ove specijalne ponude smještaja. Moja preporuka za Smještaj u Havani je svakako kultni hotel Nacional de Cuba. Najpovoljniji parking u blizini aerodroma Marco Polo (s free transferom) pronaći ćete ovdje. Evo i spomenutog termina:

 

Ako ste u potrazi za karticom idealnom za putovanja Revolut Mastercard je pravi izbor (koristim je već dvije godine, besplatna ja i nema članarine) – saznajte više. Osim što je ova debitna kartica besplatna u standardnoj verziji trenutno je u tijeku akcija pa ćete registracijom preko ovog linka nakon prve kupnje dobiti i 50 kuna bonusa.Booking.com

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ako ćete uzimati odvojeno za smještaj na Kubi preporučujem da usporedite cijene i potražite nešto što vam najbolje odgovara na tražilici HotelsCombined. Alternativno smještaj možete pregledavati te recenzije čitati ovdje.

Kako vam ubuduće ovakve prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

About the author