LONDON: Od 42 eura povratne aviokarte iz Pule! Termini u travnju i za ‘Praznik rada’!

Iskočilo je nekoliko izuzetno jeftinih aviokarata za izlet u London tijekom travnja 2024. godine s polaskom iz Pule. Dodatno je tu još jedan termin koji pokriva 1. svibanj, Praznik rada.

Evo i par ideja kako najbolje iskoristite vrijeme u Londonu:

Za smještaj u Londonu u bilo kojem od ovih termina bacite oko na specijalne ponude smještaja. Osim na Bookingu, za najbolje ponude smještaja u Londonu – ali i na drugim putovanjima – uvijek pretražite i smještaj na stranici Locktrip. Tamo ćete pronaći posebne dealove koji će često biti jeftiniji od ponuda na drugim stranicama za rezevaciju smještaja.

A ako želite da vaš izlet u London bude istinski low budget provjerite i moje preporuke za jeftin smještaj i klopu u Londonu.

Najpovoljniji termini koje sam pronašao tijekom veljače i ožujka s polaskom iz Zagreba:

Ostale termine iz Pule, ali i drugih hrvatskih gradova – pretražujte ovdje. Karte možete kupovati i direktno na stranicama aviokompanija EasyJet i Ryanair – sigurniji ste ako nešto krene po zlu (otkazivanje leta i sl.). Poslušajte i epizodu podcasta na temu low budget izleta u London:

Ulaznice za događaje, atrakcije i mjuzikle u Londonu

Na kartama za London Eye možete uštedjeti ako ih kupite online unaprijed, a isto vrijedi i za London Pass, paketu za razgledavanje posebno prilagođenog za posjetitelje koji ostaju svage nekoliko dana. Omogućava turistima da posjete mnoge znamenitosti i pritom uštede novac, vrijeme i stres. Što je točno uključeno pročitajte ovdje.

London Eye – online ulaznice

Pogotovo je na popularni London Eye preporučljivo kupiti ulaznice online prije puta.

Newsletter

Kako vam ovakve prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter i pridružite preko 18.000 pretplatnika.

Instagram

Smještaj

Izuzetno povoljne cijene hotela u Londonu, zajedno sa recenzijama smještaja, možete pronaći ovdje.

Booking.com
Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!