jeftine aviokarte za santorini

SANTORINI: Iz Splita od 142 eura povratne aviokarte u ljetnim terminima!

Putovanje na Santorini iz Splita u top ljetnim terminima 2024. godine? Budući da linija EasyJeta tijekom ljeta gotovo svakodnevno povezuje Split i Milan pojavile su se zgodne prilike za posjetiti Santorini. Donosim više srpanjskih termina idealnih za posjetiti Santorini (naravno, presjedanja su Milanu). Nakon prilika za Santorini iz Zagreba, eto i nekoliko njih iz Dalmacije!

Kad je u pitanju smještaj proučite ponudu u mjestima Oia, Fira, Kamari, Perisa… siguran sam da ćete pronaći nešto po svom guštu. Kada sam s jednom bivšom djevojkom prije par godina bio na Santoriniju izabrao sam ovaj smještaj u mjestu Oia – Muses Cycladic Suites. Osim na Bookingu, za najbolje ponude smještaja na Santoriniju – ali i na drugim putovanjima – uvijek pretražite i smještaj na stranici Locktrip. Tamo ćete pronaći posebne dealove koji će često biti jeftiniji od ponuda na drugim stranicama za rezevaciju smještaja.

Najromantičniji trenutak tih dana na Santoriniju bila je poslijepodnevna plovidba katamaranom (kupanje i roštilj) i zalazak sunca. Svakako preporučujem iako smo par mjeseci nakon toga prekinuli.

Ovdje provjerite ostale izlete i aktivnosti na Santoriniju.


Pratimo li se na Instagramu? Zapratite @idemo_putovati, a najaktualnije informacije u vezi putovanja saznajte u krugu ekipe putnika u Viber zajednici.


Evo trenutnih cijena termina, nadam se da ćete nešto iskombinirati (direktni letovi za Atenu iz Zagreba su ponedjeljkom, srijedom i subotom, s vi u polasku i povratku sa Santorinija odaberite najbolju opciju s najkraćim presjedanjima u Ateni):

Ovo nisu svi termini, ostale pretražujte ovdje. Letovi su kompanijom EasyJet s presjedanjima u Milan Malpensa (MXP)

Newsletter

Kako vam ovakve prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter i pridružite preko 18.000 pretplatnika.

Instagram

Smještaj

Booking.com
Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!