FILIPINI: Od 467 eura povratne karte! Odlične prilike u 2023. godini!

Pratimo li se na Instagramu? Zapratite @idemo_putovati, a pridružite se i veseloj ekipi putnika u Viber zajednici.

Znam da je izlet i putovanje na Filipine na listi mnogih pa evo ponovno više dobrih prilika na jesen 2023. godine. Ovi letovi su iz Beča (povoljan parking u blizini aerodroma pronađite ovdje). Nakon što definirate koje otoke i mjesta želite posjetiti (za lokalne letove koristite kompaniju Cebu Pacific) dio smještaja možete rezervirati na Booking stranici (a dio, naravno, možete i tamo u hodu).

Evo trenutno najpovoljnijih termina (kompanija Saudia Airlines) različitog trajanja, ovisno o vremenu kojeg imate na raspolaganju:

Izdvojio sam samo neke od najpovoljnijih termina, ostale pretražujte ovdje.

Kad sam prvi puta otišao na Filipine nisam imao poseban plan, nakon Manile odlučio sam otići na Boracay, a ostalo kako bude. Tako je i bilo. Boracay je predivan otok, a White Beach meni jedna od najljepših plaža na kojoj sam bio. Pijesak je božanstven!

Ima više termina različitog trajanja pa možete birati želite li uživati i odmor provesti samo na Boracayu ili želite posjetiti još neki otok. Kako je Boracay izuzetno malen otok – nema ni aerodroma već postoje dva na obližnjem otoku – Kalibo i Caticlan, koji je odmah do otoka Boracaya (te su zato letovi do njega skuplji, od Kaliba do Boracaya je 1,5 h vožnje kombijem). Sve je to uhodano odmah pri izlasku s oba aerodroma lako ćete dogovoriti prijevoz. Od ostalih otoka posjetio sam Palawan, Cebu, Bantayan, Bohol… Za sve informacije i preporuke slobodno me kontaktirate, ipak sam na Filipinima bio tri puta.

Newsletter

Kako vam ovakve prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter i pridružite preko 18.000 pretplatnika.

Instagram

Zanimljive priče i fotke s mojih putovanja pratite na @idemo_putovati Instagramu:

Smještaj

Iako možete tražiti letove za druge otoke odmah po sljetanju u Manilu (lokalna kompanija Air Pacific), ako se odlučite zadržati u Manili ne preporučujem da to bude više od 2-3 dana. Odlučite li se na to Makati je dobro područje za potražiti smještaj. Booking.com

Scroll to Top