fbpx
Image Alt

Blog

Brad Callen’s SEO Link Vine

U cilju da web stranica Bengeri.com bude što korisnija posjetiteljima zainteresiranim za Internet marketing evo mojih dojmova vezanih uz uslugu – Brad Callen’s SEO Link Vine.

Ukoliko niste upoznati sa SEO Link Vine, radi se o jednoj od blog mreža (s nekoliko tisuća blogova) na kojima se objavljuju (ili bi se trebali) vaši članci (po mogućnosti “zaspinani”). U svakom članku imate pravo na tri linka prema svojim web stranicama (linkovi također mogu biti “spinani”).

Uprkos negativnim komentarima u nekim recenzijama i par foruma ipak sam se odlučio isprobati uslugu. Prvenstveno me privukla činjenica da nije potrebno prijaviti vlastiti web u mrežu te nema nikakvog sistema bodovanja (poput npr. “credits” u 1 Way Links). Brojka od maksimalno 10 objavljenih članaka dnevno činila mi se i veća od mojih trenutnih potreba pa odlučih isprobati nadajući se dobrim rezultatima.

Oni ranije spomenuti negativni komentari uglavnom su se odnosili na razdoblje kada je usluga tek zaživjela te sam se nadao da su te “dječje bolesti” sada već prebrođene.

No, od samog početka uslijedili su problemi vezani uz presporo objavljivanje submitanih članaka. Ovo “presporo objavljivanje” još je i blago rečeno jer neki od članaka nisu ni dan danas objavljeni ili su objavljeni tek nekoliko puta, što je razočaravavajuće obzirom da sam obično odabirao opciju od četiri objave po danu.

U nastavku, evo nekoliko screenshootova koji dočaravaju ranije navedeno:

Za sad sve izgleda dobro!

 

E, ovo me već počelo malo brinuti!

 

Ovo je zadnjih nekoliko dana … Pa J*** T* P** M**** U P**** D* T* J***, Brad …

 

Aha, nisam spomenuo – cijena usluge je $67 mjesečno, što mi se nije činilo pretjeranim ukoliko stvar funkcionira kako je zamišljeno i prezentirano na web stranici.

Uktatko – izbjegavati u širokom luku!

Preporuka – 1 Way Links

Puno bolje je koristiti 1 Way Links, koji i sa jednom prijavljenom web stranicom funkcionira odlično! Plus za ovu uslugu je i osoba koja stoji iza ove blog mreže je Jonathan Leger, autor The Best Spinnera kojeg već duže vrijeme koristim.

Post a Comment