GIRONA: Od 42 eura povratne aviokarte iz Zagreba! Prilike i za Barcelonu!

Nova linija Ryanaira iz Zagreba nudi nove mogućnosti za putovanje i izlete do Girone i Katalonije – letovi su ponedjeljkom i petkom.

Također, ako ste u potrazi za jeftinim avionskim kartama za Barcelonu s polaskom iz Zagreba ovo nije loša ideja. Zračna luka Girona u pravcu je i nedaleko Barcelone, a evo kako najbrže i najjeftinije od Girone (aerodrom) do Barcelone. Transfer autobusom traje 1 sat i 15 minuta, a vozni red je usklađen s rasporedom letova Ryanaira.

Za najpovoljniji smještaj u Gironi i/ili Barceloni bacite oko na specijalnu Booking ponudu. Osim na Bookingu, za najbolje ponude smještaja u Barceloni – ali i na drugim putovanjima – uvijek pretražite i smještaj na stranici Locktrip. Tamo ćete pronaći posebne dealove koji će često biti jeftiniji od ponuda na drugim stranicama za rezervaciju smještaja.

Evo spomenutih avionskih karata za Gironu s polaskom iz Zagreba. Ovo su najjeftiniji termini u travnju i svibnju – a ova linija Ryanaira prometovat će do kraja listopada (letovi su ponedjeljkom i petkom):


Moj rad konkretno možete podržati i nagraditi na platformi Patreon! Hvala svima koji tako podržavate i cijenite to što radim. ❤️


Ova objava prvo je (bez reklama) objavljena na Patreonu.

Newsletter

Kako vam ovakve prilike ne bi promakle upišite se u moj newsletter i pridružite preko 18.000 pretplatnika

Izleti i atrakcije u Gironi

Za one koji se odluče zadržati u Gironi i regiji Costa Brava preporučujem da ponudu izleta provjerite ovdje.

Izleti i atrakcije u Barceloni

Instagram

Zanimljive priče i fotke s mojih putovanja pratite na @idemo_putovati Instagramu:

Smještaj u Barceloni

Smještaj možete rezervirati te recenzije i fotografije ponuđenog smještaja pregledajte ovdje. Ukoliko razmišljate o najmu vozila u Španjolskoj o cijenama rent-a-car usluge informirajte se ovdje! Booking.com

Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!