fbpx
Image Alt

Blog

ATENA: 28 eura povratne iz Dubrovnika! Termini u srpnju!

Pratimo li se na Instagramu? Zapratite @idemo_putovati, a pridružite se i veseloj ekipi putnika u Viber zajednici. Upravo su iskoćila dva izuzetno povoljna termina za Atenu s polaskom iz Dubrovnika u srpnju. Bio sam tamo prije nekih dvije godine te mi se izuzetno svidjelo (fotke pogledajte ovdje, a usput i saznajte kako je grad dobio ime). Smještaj rezervirajte ovdje – posebne ponude za termine. Evo spomenutih termina:
  Ovi termini za Atenu su i prilike da uz city break posjetite i neki grčki otok, evo cijena iz Atene za ostale destinacije u toj divnoj zemlji.
Bengeri podcast
Newsletter
Kako vam slične prigode ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:
Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!
Smještaj
Ako se odlučite za kupnju karata preporučujem da za smještaj u Ateni proučite ponudu na HotelsCombined za termine. Alternativno smještaj možete rezervirati, ali i recenzije te fotografije ponuđenog smještaja pregledajte ovdje.

Booking.com

Podrži

Podupiranjem mojih projekata na ovaj način direktno pridonosite kvaliteti sadržaja u podcastu, blogu i društvenim mrežama. Naravno, i količini ideja/prijedloga za putovanja koje svakodnevno već godinama objavljujem!