fbpx
Image Alt

Blog

TAJLAND: Od 500 eura povratne iz Splita za Bangkok! Vrlo dobre prilike!

Pratimo li se Instagramu? Zapratite @idemo_putovati, a najaktualnije informacije u vezi situacije s putovanjima doznajte u krugu ekipe putnika u Viber zajednici. Bacio sam oko na za Bangkok iz Splita u 2021. godini. Kao što možete vidjeti – cijene za listopad su vrlo dobre. U ovim terminima osim Bangkoka i Tajlanda stignete skočiti na još neku zanimljivu destinaciju u Tajlandu (Phuket, Krabi…) ili okolnim zemljama (Vijetnam, Kambodža…), ma zapravo cijela JI Azija vam je na dlanu. Mnogo toga se može iskombinirati, samo da se napokon još više smiri ova situacija s panedemijom koronavirusa. Bacite oko na specijalne Booking ponude smještaja (samo ukucajte termine boravka, destinacije i broj putnika). Evo tih trenutno najpovoljnijih termina iz Splita:

Leti se kompanijom Austrian Airlines (presjedanja su u Beču, nisu najkraća moguća, ali su obzirom na cijenu – vrijedna razmatranja).

Bengeri podcast

Newsletter

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!
Smještaj

Bangkok je zbog dobrih cijena letova dobra polazišna točka za istraživanje i drugih zemalja JI Azije, a jeftine letove možete potražiti ovdje. Što se smještaja tiče, gdje god putovali preporučujem da onaj najpovoljniji, a koji ujedno zadovoljava vaše potrebe usporedite i odaberete nešto iz ogromne ponude. Booking.com

Podrži

Podupiranjem mojih projekata na ovaj način direktno pridonosite kvaliteti sadržaja u podcastu, blogu i društvenim mrežama. Naravno, i količini ideja/prijedloga za putovanja koje svakodnevno već godinama objavljujem!