fbpx
Image Alt

Blog

BARCELONA: Od 36 eura povratne karte! Jesenski termini iz Beča!

Pratimo li se na Instagramu? Zapratite @idemo_putovati, a pridružite se i veseloj ekipi putnika u Viber zajednici. Veseli činjenica da se situacija s epidemijom polako smiruje te u nastavku donosim najbolje prilike iz Beča za Barcelonu ove jeseni. Za najpovoljniji smještaj u Barceloni bacite oko na specijalne ponude. Četiri trenutno najpovoljnija termina:
Letove možete kupovati direktno i na stranici Ryanaira, no bit će par eura skuplji.

Upišite se na newsletter:

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter koji prima preko 17.000 zaljubljenika u putovanja:
Pošalji
Molim unesite ispravnu email adresu.
Došlo je do pogreške. Pokušajte ponovo.
Hvala! Provjerite Vaš emaii sandučić!
Bengeri podcast

Smještaj u Barceloni

Ako se odlučite samo za kupnju karata preporučujem da za smještaj u Barceloni proučite ponudu na HotelsCombined za termine. Alternativno smještaj možete rezervirati te recenzije i fotografije ponuđenog smještaja pregledajte ovdje. Ukoliko razmišljate o najmu vozila u Španjolskoj o cijenama rent-a-car usluge informirajte se ovdje! Booking.com

Podrži

Podupiranjem mojih projekata na ovaj način direktno pridonosite kvaliteti sadržaja u podcastu, blogu i društvenim mrežama. Naravno, i količini ideja/prijedloga za putovanja koje svakodnevno već godinama objavljujem! Podrži podcast i ostale moje projekte – postani patron! Imate nekoliko opcija: