ŠRI LANKA: Aviokarte iz Zagreba! Termini u 2024. i 2025. godini!

Putovanje na Šri Lanku u 2024. ili čak početkom 2025. godine? U nastavku donosim najpovoljnije aviokarte za Šri Lanku (Colombo) koje sam pronašao za ovu i iduću godinu. Ako odgovaraju ugrabite ih što prije – jer ove cijene neće dugo.

Letovi su kompanijom Turkish Airlines, a za smještaj na ovom divnom otoku provjerite Booking ponude. Osim na Bookingu, za najbolje ponude smještaja na ovom – ali i na drugim putovanjima – uvijek pretražite i smještaj na stranici Locktrip. Tamo ćete pronaći posebne dealove koji će često biti jeftiniji od ponuda na drugim stranicama za rezevaciju smještaja.

Eto termina putovanja na Šri Lanku. Ukupno sam izdvojio 25 termina s najkraćim presjedanjima u Istanbulu – letovi su u svibnju, rujnu, listopadu, studenom i prosincu 2024. godine te u siječnju 2025. godine:

Ovaj dio sadržaja je zaključan!

Svi ovi termini (25 ukupno) za Colombo s polaskom iz Zagreba su letovi kompanijom Turkish Airlines.

Newsletter

Oni upisani u newsletter  dobit će i kontakt vodiča/vozača (osobno provjeren!) koji će za razumnu cijenu ovisno o vašim željama kreirati rutu po ovom prekrasnom otoku. Naravno, i ja vam stojim na raspolaganju za savjete budući da sam tamo bio u tri navrata. Kako vam slične prigode ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter:

Smještaj

Na Šri Lanki smještaj vrlo lako možete tražiti u hodu ili ponekad ovisno o ruti rezerviravati preko interneta dan-dva prije nego što stignete na neko mjesto. Svakako bi to bilo dobro napraviti možda za prvih dan dva nakon što stignete na otok. Najčešće ljudi prvu noć provedu u Negombu (vrlo blizu aerodroma u Colombu). Pronađite smještaj kakav najbolje odgovara vašim potrebama.

Booking.com

Moja preporuka za Šri Lanku bi bila da svakako odete i do juga jer se u blizini grada Gallea nalazi predivna plaža Unawatuna, a u blizini nje možete rezervirati vrlo povoljno jednu predivnu vilu.

Instagram

Sviđa ti se sadržaj? Podrži Ivan Bengeri na Patreonu!
Become a patron at Patreon!