Blog posts

ŠRI LANKA: 422 eura povratne karte u studenom! Dva super termina na izbor!

ŠRI LANKA: 422 eura povratne karte u studenom! Dva super termina na izbor!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Pratite li vi mene uopće na Instagramu!? Zapratite odmah @idemo_putovati. Pronašao sam dva odlična termina za Šri Lanku iz Budimpešte. Za smještaj na ovom divnom otoku provjerite specijalne Booking ponude. Ako ćete do Budimpešte autom evo gdje najpovoljnije ostaviti automobil na parkingu (s free transferom do aerodroma) – ParkVia. Nadam se da ima onih kojima termini odgovoraju, a odmah ću najaviti da ću i ja voditi nekoliok grupa za Šri Lanku tijekom iduće godine (više informacija uskoro – pratite ovu grupu). Evo sada i ranije spomenutih termina:

 

> Cijene termina s polaskom iz Zagreba!


Booking.com

Oni upisani u newsletter  dobit će i kontakt vodiča/vozača (osobno provjeren!) koji će za razumnu cijenu ovisno o vašim željama kreirati rutu po ovom prekrasnom otoku (zajedno sa smještajem). Naravno, i ja vam stojim na raspolaganju za savjete budući da sam tamo bio u dva navrata.

Ako ste pratili moj Instagram mogli ste vidjeti da sam se nadavno vratio s putovanja Šri Lankom, no ovaj puta sam napravio 1000 kilometara tuk-tukom, pogledajte kako je to izgledalo:

Smještaj na Šri Lanki

Na Šri Lanki smještaj vrlo lako možete tražiti u hodu ili ponekad ovisno o ruti rezerviravati preko interneta dan-dva prije nego što stignete na neko mjesto. Svakako bi to bilo dobro napraviti možda za prvih dan dva nakon što stignete na otok. Najčešće ljudi prvu noć provedu u Negombu (vrlo blizu aerodroma u Colombu). Potražite smještaj kakav najbolje odgovara vašim potrebama.

> Pretražite ponudu smještaja

Moja preporuka za Šri Lanku bi bila da svakako odete i do juga jer se u blizini grada Gallea nalazi predivna plaža Unawatuna, a u blizini nje možete rezervirati vrlo povoljno jednu predivnu vilu.

dsc_0589dsc_0568dsc_0592dsc_0576
dsc_0598

dsc_0597

dsc_0677dsc_0678

dsc_0675

dsc_0967dsc_0964

About the author