Blog posts

ŠRI LANKA: 33 trenutno najjeftinija termina iz Zagreba u 2019. i 2020. godini!

ŠRI LANKA: 33 trenutno najjeftinija termina iz Zagreba u 2019. i 2020. godini!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Jeste li u potrazi za karticom idealnom za putovanja? Revolut Mastercard je pravi izbor (koristim je već dvije godine, besplatna ja i nema članarine) – saznajte više.

A sada evo i tih super cijena za Šri Lanku s polaskom iz Zagreba! Izdvojio sam čak 33 trenutno najpovoljnija termina (ima ih još – igrajte se datumima) Za smještaj na ovom divnom otoku provjerite specijalne Booking ponude. Iskoristite priliku i još danas kupite karte:

 

Letove i smještaj, u kombinaciji (nekad i povoljnija opcija) ili odvojeno, možete kupovati na Expediji.


Booking.com

Oni upisani u newsletter  dobit će i kontakt vodiča/vozača (osobno provjeren!) koji će za razumnu cijenu ovisno o vašim željama kreirati rutu po ovom prekrasnom otoku (zajedno sa smještajem). Naravno, i ja vam stojim na raspolaganju za savjete budući da sam tamo bio u dva navrata.

Smještaj na Šri Lanki

Na Šri Lanki smještaj vrlo lako možete tražiti u hodu ili ponekad ovisno o ruti rezerviravati preko interneta dan-dva prije nego što stignete na neko mjesto. Svakako bi to bilo dobro napraviti možda za prvih dan dva nakon što stignete na otok. Najčešće ljudi prvu noć provedu u Negombu (vrlo blizu aerodroma u Colombu). Potražite smještaj kakav najbolje odgovara vašim potrebama.

> Pretražite ponudu smještaja

Moja preporuka za Šri Lanku bi bila da svakako odete i do juga jer se u blizini grada Gallea nalazi predivna plaža Unawatuna, a u blizini nje možete rezervirati vrlo povoljno jednu predivnu vilu.

About the author