ŠRI LANKA: 300 eura povratne karte! Proljetni termini iz Beča!

Pratitimo li se Instagramu? Zapratite @idemo_putovati, a za najaktualnije informacije u vezi putovanja saznajte u krugu ekipe putnika u Viber zajednici. Iskočilo je nekoliko vrlo zanimljivih proljetnih termina za Šri Lanku s polaskom iz Beča. Ako ćete do Beča automobilom evo kako do najpovoljnijeg parkinga u blizini aerodroma (s besplatnim transferom do terminala). Za smještaj na ovom divnom otoku provjerite Booking ponude. Neki od mogućih termina: Termina ima još, ako vam ovi ne odgovaraju pretražujte ovdje. Letovi su kompanijom WizzAir s nešto dužim presjedanjima u Abu Dhabiju.

Smještaj

Na Šri Lanki smještaj vrlo lako možete tražiti u hodu ili ponekad ovisno o ruti rezerviravati preko interneta dan-dva prije nego što stignete na neko mjesto. Svakako bi to bilo dobro napraviti možda za prvih dan dva nakon što stignete na otok. Najčešće ljudi prvu noć provedu u Negombu (vrlo blizu aerodroma u Colombu). Potražite smještaj kakav najbolje odgovara vašim potrebama.

Booking.com

Moja preporuka za Šri Lanku bi bila da svakako odete i do juga jer se u blizini grada Gallea nalazi predivna plaža Unawatuna, a u blizini nje možete rezervirati vrlo povoljno jednu predivnu vilu.

Newsletter

Kako vam ubuduće ovakve prilike ne bi promakle upišite se na moj newsletter i pridružite preko 18.000 pretplatnika:

Instagram