fbpx
Image Alt

Blog

SANTORINI: Prilika početkom rujna! Let iz Zagreba!

Pratite li vi mene uopće na Instagramu? Zapratite odmah @idemo_putovati i provjerite moje fotke i savjete sa Santorinija! Nego, pronašao vrlo dobar termin za Santorini početkom rujna, s polaskom iz Zagreba! Na putu do ovog predivnog otoka u ovom terminu imate izuzetno kratko presjedanje u Ateni (isto tako i u povratku)!

Santorini vas čeka, a kad je u pitanju smještaj proučite ponudu u mjestima Oia, Fira, Kamari, Perisa…ponudu u mjestima Oia, Fira, Kamari, Perisa… siguran sam da ćete pronaći nešto po svom guštu. Evo i termina:

[ssba-buttons]

Booking.com

Ukoliko želite sve (letove i smještaj) rješiti jednim plaćanjem najbolje da željeni smještaj, a potom i letove uzmete preko stranice Expedia. Ovi paketi često znaju biti povoljniji od opcije kada uzimate letove i smještaj posebno.

Ako ste u potrazi za idealnom karticom za putovanja (dizanje na bankomatima i plaćanje na POS uređajima u inozemstvu bez provizija) Revolut MasterCard kartica bez mjesečne naknade je pravo rješenje!

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter, a budući sam bio na Santoriniju rado ću vam i odgovoriti na sva pitanja vezana uz posjet ovom predivnom otoku:

Kao što sam već spomenuo, otok je vrlo malen i lako se te brzo obilazi, a najbolja prevozna sredstva su quad ili buggy. Auto se ne isplati iznajmljivati (iako su cijene izuzetno povoljne – info) jer vam jednostavno nije potreban – što zbog veličine otoka, što zbog lakoće parkiranja quada ili buggya gotovo gdje god da poželite. Cijene quadova i buggya po danu (24 sata) u listopadu 2017. u lokalnim agencijama za iznajmljivanje bile su 25-35, odnosno 60-80 eura! I za kraj evo nekoliko mojih fotki sa Santorinija…