Blog posts

SANTORINI: Odličan termin krajem travnja! 74 eura povratna karta!

SANTORINI: Odličan termin krajem travnja! 74 eura povratna karta!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Pratite li vi mene uopće na Instagramu!? Zapratite odmah @idemo_putovati i provjerite moje fotke i savjete sa Santorinija. A sad i ono zašto ste otvorili ovu objavu – pronašao sam super termin za Santorini iz Venecije na proljeće 2020. godine! Kad je u pitanju smještaj odmah proučite ponudu u mjestima Oia, Fira, Kamari, Perisa… siguran sam da ćete pronaći nešto po svom guštu – preporuke smještaja u terminu! Parking u blizini aerodroma (s besplatnim transferom) pronađite ovdje. Termin iz Venecije je krajem travnja, a nakon njega pronaći ćete i, par dana raniji, termin s polaskom iz Zagreba:

 

*NAPOMENA: Ignorirajte cijenu istaknutu na Skyscanneru, u idućem koraku idite na kupnju karte direktno na stranicama aviokompanije Volotea. U trenutku objave pisalo je da su dostupne još četiri karte po cijeni koju sam naveo.

A za one koje zanima let u sličnom terminu, ali iz Zagreba – evo super ponude:

Ako ste u potrazi za karticom idealnom za putovanja Revolut Mastercard je pravi izbor (koristim je već dvije godine, besplatna ja i nema članarine) – saznajte više.

Letove i smještaj, u kombinaciji (nekad i povoljnija opcija) ili odvojeno, možete kupovati na Expediji.

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Whatsapp
Whatsapp
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
TwitterBooking.com

Ako ćete smještaj i letove uzimati posebno Usporedite ponudu smještaja bilo gdje u svijetu na najvećoj tražilici hotela, hostela i privatnog smještaja te uštedite – HotelsCombined!

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter, a budući sam bio na Santoriniju rado ću vam i odgovoriti na sva pitanja vezana uz posjet ovom predivnom vulkanskom otoku:

Kao što sam već spomenuo, otok je vrlo malen i lako se te brzo obilazi, a najbolja prevozna sredstva su quad ili buggy. Auto se ne isplati iznajmljivati (iako su cijene izuzetno povoljne – info) jer vam jednostavno nije potreban – što zbog veličine otoka, što zbog lakoće parkiranja quada ili buggya gotovo gdje god da poželite. Cijene quadova i buggya po danu (24 sata) u listopadu 2017. u lokalnim agencijama za iznajmljivanje bile su 25-35, odnosno 60-80 eura! I za kraj evo nekoliko mojih fotki sa Santorinija…

About the author