fbpx
Image Alt

Blog

SANTORINI: 82 eura povratne karte! Jesenski termini!

Pratite li vi mene uopće na Instagramu!? Zapratite odmah @idemo_putovati i provjerite moje fotke i savjete sa Santorinija. Pronašao sam tri super povoljna termina za Santorini iz Beča ove jeseni! Santorini vas čeka, a kad je u pitanju smještaj odmah proučite ponudu u mjestima Oia, Fira, Kamari, Perisa… siguran sam da ćete pronaći nešto po svom guštu! Parking u blizini aerodroma (s besplatnim transferom) pronađite ovdje. Koji termin birate?

 

Letove i smještaj, u kombinaciji (nekad i povoljnija opcija) ili odvojeno, možete kupovati na Expediji.

[ssba-buttons]


Booking.com

Ako ćete smještaj i letove uzimati posebno Usporedite ponudu smještaja bilo gdje u svijetu na najvećoj tražilici hotela, hostela i privatnog smještaja te uštedite – HotelsCombined!

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter, a budući sam se upravo vratio sa Santorinija rado ću vam i odgovoriti na sva pitanja vezana uz posjet ovom predivnom otoku:

Kao što sam već spomenuo, otok je vrlo malen i lako se te brzo obilazi, a najbolja prevozna sredstva su quad ili buggy. Auto se ne isplati iznajmljivati (iako su cijene izuzetno povoljne – info) jer vam jednostavno nije potreban – što zbog veličine otoka, što zbog lakoće parkiranja quada ili buggya gotovo gdje god da poželite. Cijene quadova i buggya po danu (24 sata) u listopadu 2017. u lokalnim agencijama za iznajmljivanje bile su 25-35, odnosno 60-80 eura! I za kraj evo nekoliko mojih fotki sa Santorinija…