Blog posts

SANTORINI: 82 eura povratne karte! Jesenski termini!

SANTORINI: 82 eura povratne karte! Jesenski termini!

Aviokarte, Jeftina putovanja

Pratite li vi mene uopće na Instagramu!? Zapratite odmah @idemo_putovati i provjerite moje fotke i savjete sa Santorinija. Pronašao sam tri super povoljna termina za Santorini iz Beča ove jeseni! Santorini vas čeka, a kad je u pitanju smještaj odmah proučite ponudu u mjestima Oia, Fira, Kamari, Perisa… siguran sam da ćete pronaći nešto po svom guštu! Parking u blizini aerodroma (s besplatnim transferom) pronađite ovdje. Koji termin birate?

 

Letove i smještaj, u kombinaciji (nekad i povoljnija opcija) ili odvojeno, možete kupovati na Expediji.

Javite prijateljima, možda će ih zanimati...
Share on Facebook
Facebook
Email this to someone
email
Tweet about this on Twitter
TwitterBooking.com

Ako ćete smještaj i letove uzimati posebno Usporedite ponudu smještaja bilo gdje u svijetu na najvećoj tražilici hotela, hostela i privatnog smještaja te uštedite – HotelsCombined!

Kako vam slične prilike ubuduće ne bi promakle upišite se na moj newsletter, a budući sam se upravo vratio sa Santorinija rado ću vam i odgovoriti na sva pitanja vezana uz posjet ovom predivnom otoku:

Kao što sam već spomenuo, otok je vrlo malen i lako se te brzo obilazi, a najbolja prevozna sredstva su quad ili buggy. Auto se ne isplati iznajmljivati (iako su cijene izuzetno povoljne – info) jer vam jednostavno nije potreban – što zbog veličine otoka, što zbog lakoće parkiranja quada ili buggya gotovo gdje god da poželite. Cijene quadova i buggya po danu (24 sata) u listopadu 2017. u lokalnim agencijama za iznajmljivanje bile su 25-35, odnosno 60-80 eura! I za kraj evo nekoliko mojih fotki sa Santorinija…

About the author